Over

Pieter Walraad

Pieter Walraad

Met meer dan 25 jaar ervaring is Pieter Walraad een ervaren architect. Hij heeft ervaring met complexe en grootschalige projecten met speciale aandacht voor architectuur, organisaties en maakbaarheid. Bij Newjoy concepts ligt de focus op architectuur waarin het gebouw om de mens heen is ontworpen. De uitkomst van elke opgave moet een gedragen oplossing zijn met meerwaarde voor zowel organisatie als gebruikers.

Expertise

Expertise

De expertise van Pieter ligt bij projecten waarin gebruikers en werkprocessen alles bepalend zijn. Hij heeft kennis van hoogwaardige zorg en onderwijs projecten, onderzoeksgebouwen en onderwijsgebouwen met alle daarin voorkomende functies. Als BREEAM-expert is duurzaamheid automatisch een integraal onderdeel van zijn gebouwen. Pieter heeft interesse in financiƫn en gebouwtechniek. Met veel enthousiasme worden nieuwe technieken onderzocht en toegepast.

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Newjoy concepts werkt vanuit kracht en noodzaak. Het is een kleine organisatie die snel kan schakelen door een groot netwerk. Elk projectteam wordt samengesteld op maat voor de opdracht en passend bij de opdrachtgever. Alle teamleden staan in hun kracht. Hiervoor is geen grote, logge, stugge maar dure organisatie nodig. Hierdoor betaalt de opdrachtgever alleen dat wat hij nodig heeft.

Teamwerk

Teamwerk

Bij veel projecten werkt Newjoy concepts samen met zelfstandigen en professionals in ontwerpteams. Op basis van hun bewezen expertise worden deze vakmensen bij een project betrokken. Met deze mensen bestaat reeds een jarenlange goede samenwerking en ervaring. Door zijn toegevoegde waarde en expertises weten ontwerpbureaus en consultancybedrijven Newjoy concepts te vinden voor samenwerking bij specifieke projecten.