TEAM

Team

Team

Werken met Newjoy concepts gebeurt serieus maar altijd met enthousiasme en humor. Er gewerkt met alle technieken die ons als ontwerpers ter beschikking staan, van handschetsen, maquettes, CAD tekeningen tot 3D BIM modellen.

 

Het liefst doen we dit samen. Samen met onze opdrachtgevers, samen met de andere spelers in het bouwproces, zoals constructeur, installateur, tuin- en landschapsarchitect maar vooral ook samen met ons ontwerpteam.

 

TEAM

Samenwerken is een sport om te komen tot een goed ontwerp. Kritisch zijn op de partijen waarmee wordt samenwerkt, elkaar uitdagen om net dat stapje verder te gaan, vertrouwen op de anders expertise. Het resulteert in betere projecten.

 

Samen met opdrachtgevers, samen in een team ontwerpers, samen met andere disciplines; de kracht inzien van samen sterker en toegevoegde waarde.

 

Bij veel projecten werkt Newjoy concepts samen met zelfstandigen en professionals in ontwerpteams. Op basis van hun bewezen expertise worden deze vakmensen bij een project betrokken. Met deze mensen bestaat reeds een jarenlange goede samenwerking en ervaring. Er wordt samengewerkt met specialisten op het gebied van stedenbouw, interieur, bouwtechniek en visualisatie.

NewJoy-concepts-Pieter-Walraad-team
Pieter Walraad
Architect
NewJoy-concepts-Linda-Cappetijn-team
Linda Cappetijn
Architect
NewJoy-concepts-Mohamed-Bayo-team
Mohamed Bayo
Architect